Wat wij zoeken: een creatief team, en wie weet zijn jullie dat!

Als team hebben jullie minimaal 4 jaar ervaring bij een merk-activatiebureau. Liefst met affiniteit voor psychologisch onderbouwde concepten.

Jullie zijn sterk conceptueel denkend en vinden het leuk om waar nodig dieper op zoek te gaan naar ‘de vraag achter de vraag’ van een klant.

Jullie vinden het leuk om concepten geheel mediaonafhankelijk te ontwikkelen en (in nauwe samenwerking met in- en externe specialisten) tot in detail uit te werken.

Jullie maken graag effectief en creatief werk, in een plezierige sfeer. En sparren daarbij graag met onze strateeg en onze gedragspsycholoog om concepten nog beter te krijgen.

Concepten die jullie met enthousiasme presenteren bij klanten (extravert dus…). Maar we zijn niet op zoek naar ‘haantjesgedrag’.

Ben jij de Copywriter? Dan schrijf je net zo gemakkelijk short als long copy en heb je een natuurlijke nieuwsgierigheid om je te verdiepen in specialistische onderwerpen. Om daar vervolgens heldere consumententaal van te maken.

Ben jij de Art Director? Dan ben je goed in zowel on- als offline art direction. Je inspireert designers om nog beter werk te maken. En die nieuwsgierigheid die we van je copymaatje verwachten heb jij van nature ook.

Gezien het bovenstaande zijn jullie zo rond de 30 jaar. Maar ach, wat zegt leeftijd?

Jullie zijn geïnteresseerd in gedragspsychologie en onze Barrière Methodiek en vinden het waardevol om deze te hanteren om tot nog beter werk te komen.

Jullie zijn enthousiast proactief en bedenken dan ook concepten/business ideas voor klanten of prospects zonder briefing.

Veel van onze klanten dragen bij om de wereld een stukje beter te maken. Dat past bij ons en dus hopelijk ook bij jullie.

 

Wat wij bieden:

Zijn jullie het team dat wij zoeken? Mail dan naar olaf@leau.nl of arendjan@leau.nl.