KWF

Een gelukkiger nieuwjaar voor iedereen!

KWF wil dat iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker de zorg krijgt die men wil en nodig heeft, voor een optimale kwaliteit van leven. Dit doet KWF concreet door het financieel ondersteunen van inloophuizen, het faciliteren van patiëntenverenigingen en het beschikbaar maken van tools die het makkelijker maken om zelf met (gevolgen van) de ziekte om te gaan. En door het opzetten van platforms, zoals Patiëntenplatform Zeldzame Kankers.

In de decembermaand vroegen we aandacht voor de gevolgen van kanker. De feestmaand… maar niet voor iedereen. Immers, in die periode wensen we elkaar het beste voor het nieuwe jaar, maar wat wens je iemand die nog volop in een behandeltraject zit? Succes? Sterkte? Een gezond nieuwjaar? De direct mail-campagne reikt de ontvangers een aantal empathische wensen aan waarmee ze in deze situatie niet met hun mond vol tanden staan. En, om niet vergeten: deze mailing leverde heel veel donaties op. Die weer besteed worden aan wetenschappelijk onderzoek.

Wederkerigheid

Als mensen iets aardigs doen voor ons, is er een grote kans dat we iets terug willen doen. Het krijgen van een aantal mooie wenskaarten riep bij veel donateurs het gevoel op om iets terug te willen doen. In de vorm van een donatie aan KWF!

Lees vooral ons whitepaper Wederkerigheid hier als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Klant

KWF

Diensten

Gepersonaliseerde direct mail