Air Miles

Sympathiek loyaliteit belonen

Air Miles wil iedereen die 5 jaar of langer Air Miles spaart, bedanken en belonen. Daarom maakten we voor al deze jubilerende spaarders een persoonlijk filmpje , waarin al hun Air Miles hoogtepunten tot leven komen. Aan het eind van het filmpje verrast Air Miles de spaarder met een cadeautje . Naast de vele positieve 1-op-1 reacties blijkt ook nog dat de NPS significant gestegen is.

Wederkerigheid
Voor wat, hoort wat. Het cadeautje wekt bij de spaarder een sterke drang op om iets terug te willen doen voor Air Miles. Met een duidelijke conversieverhoging tot gevolg. Spaarders gaan weer actiever sparen én inwisselen.

Het principe van wederkerigheid is enorm krachtig dankzij de sterke oorsprong in onze evolutie. Het helpen van een ander draagt bij aan je eigen overlevingskansen. Omdat je op jouw beurt weer hulp van de ander ontvangt.

Lees ook ons whitepaper over wederkerigheid
Personalisatie
Een jubileum is voor iedereen anders. Dat wordt gevierd met een gepersonaliseerde boodschap, waarin alle hoogtepunten van de spaarder naar voren komen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat de spaarder zich gezien voelt. Het wekt sympathie op en zorgt voor een hogere klanttevredenheid, NPS-score én de intentie om in de toekomst meer te gaan sparen.

Storytelling
Dat je al 5 jaar of langer Air Miles spaart is wel een feestje waard! Dit vertellen we de spaarder graag in een video. Met het verhaal willen we een positief gevoel opwekken bij de spaarder. Zo zorgen we voor sympathie en meer betrokkenheid. Dit versterkt de positieve band die spaarders voelen met Air Miles.

Klant

Air Miles

Diensten

Concept

Design

Animatie