MENU

Avans Open Dag App en ibeacons

Avans opent een nieuwe locatie in Breda en wil de bezoekers informeren over de innovatieve en duurzame inrichting. Er is veel te vertellen. Zo is een oude schoorsteen van de oorspronkelijke stoommachine geïntegreerd in het nieuwe ontwerp. Maar ook over de ruimte waar met DNA wordt gewerkt. En over de toepassing van vlas in het meubilair. Hoe gaan we al deze leuke, interessante en bijzondere verhalen vertellen aan alle mensen die hierin zijn geïnteresseerd?

We hebben dit opgelost door een app te ontwikkelen die door middel van ibeacons op het juiste moment de juiste informatie laat zien op de mobiele telefoon. Op het moment dat de bezoeker een bepaald punt in het schoolgebouw nadert wordt precies die informatie verstrekt die op dat moment relevant is. Zo weten de bezoekers nu dat de schoorsteen 60 jaar geleden werd gebruikt om het gas af te voeren van de stoommachine.

De app en de ibeacons zijn in combinatie een zeer innovatieve manier om informatie te geven die past bij een moderne hogeschool.

A4-Avans_beacons-Mock-up

Meer weten? Bel Arend Jan Boss op 06-22664506 of stuur een mail naar arendjan@leau.nl

Comments are closed.